Werkwijze

SPORT

werkwijze

Om te beginnen voeren we één of twee kennismakingsgesprekken. In die gesprekken wil ik helder krijgen wat jij met mijn mentale training wilt bereiken. Wat heb je precies voor ogen?

actieplan
Op basis van deze gesprekken maak ik een actieplan. Daarin beschrijf ik je doelen en de manier waarop ik denk dat je die kunt bereiken. Dit plan bespreek ik met je in een adviesgesprek.

gesprekken
Na dit gesprek beslis jij of je met me in zee gaat. Ga je akkoord? Dan kunnen onze sessies beginnen. Natuurlijk is ieder actieplan maatwerk, maar gemiddeld kun je rekenen op 10 individuele gesprekken .

coaching via skype  of e-mail
Woon je niet in de buurt van Amsterdam? Ik kan je ook op afstand coachen. Onze gesprekken voeren we dan via skype of e-mail. Dat scheelt je misschien een hoop reistijd.

teamsessies
Ook bij teamcoaching begin ik met een kennismakingsronde: ik voer gesprekken met de coach en alle individuele teamleden. Uit deze gesprekken komen de doelen voor de coaching naar voren. Daarna maak ik een actieplan; jullie beslissen op basis van dit plan of ik jullie ga coachen.